Adam dostal šancu som rád že som vás poznal nech sa vám darí.
Fórum
———
Možeš sa zúčastniť každého turnaja len ma musíš presvedčiť.
———
Zveme Vás na 1.ročník fotbalového turnaje žáků a přípravek Sport Cup 2011, který se uskuteční ve sportovním komplexu v Hluku (UH) v termínu 4.srpna– 5.srpna 2011. Ve dvou dnech bude odehrán turnaj ve 4 kategoriích a na účastníky čeká bohatý doprovodný program. Přijeďte si k nám zahrát a na začátku sezóny poměřit své síly se svými soupeři. Budeme se vás v Hluku těšit! Více na https://www.sportcup.uh.cz
———
Vážení rodiče,
nabízíme Vašim dětem letní fotbalové kempy pod patronací Güntera Bittengela.
Veškeré informace jsou k dispozici na www.kemp.fkdukla.cz
Omlouvám se za případný spam:)
Petr Studénka
FK Dukla Praha
———
6 .2. ČFK Nitra, 12.2. Spartak Komárno, 20.2, P.Z. Slovan Hlohovec, 6.3. Fomat Martin, 12.3. Jupie B.Bystrica.
———
Chcem sa poďakovať všetkým,čo sa pričinili o úspech na turnaji v športovej hale v Hluku.
———
...ked sa stretne dobra partia a vsetko co k tomu patri porazime kazdeho supera, pre mna to bol zazitok ako chalani bojovali do poslednej minuty, aj v nedelu ked sa im nedarilo, sli dokonca na dno svojich sil a za to im dakujem, za to skvele futbalove predstavenie. a patri tam aj trener, technicky veduci a maser bez hlasu!!! SKVELEEEEE!!!
———
Zdravim vsetkych v novom roku a zelam vam len to naj!!!
v sobotu 8.1. je turnaj, je v umysle este aj nejaky trening pred turnajom? v piatok alebo vo stvrtok?
———
Aby boli Vianoce rozprávkové,dary srdečné,šťastie neodbytné, láska nekonečná, zdravie dokonalé, problémy vzdialené a budúcnosť skvelá to všetko zo srdca želá rodina Sárazová :)
———
Stastne a vesele vianoce, pokojne a pohodove sviatky, a v novom roku vela zdravia, stastia a sportovych zazitkov s mojimi spoluhracmi vam praje
Misko